2012. március 1., csütörtök

Időhiány és gyilkos edzések....

Röviden ez jellemzi az elmúlt időszakomat, hozzá jön még a diétám betartása és a fáradtság valamint a tanulási kényszer - ez így egyben elég brutálisan hangzik - nem is részletezem tovább, csak jelezni akartam, hogy nem haltam még meg, csak eléggé kimerültek az elemek... Viszont az új étkezési és edzéstervemnek köszönhetően izmosodtam rendesen - és ennek nagyon örülök. Úgy tűnik, végre megtaláltam az ideális kombinációt magamnak.



Most már 3.hete nyomatom az edzést megint és most kezd érezhetővé és láthatóvá válni a hatása. A hasam szépen laposodni kezdett és a combom már inkább izmos, mint hájas :)))) hát ez megér némi fáradtságot :))) meg már amúgy is március van és hipp-hopp itt a nyár, de legalábbis a tavasz beköszönt hamarosan és vele a lenge ruhák korszaka, amikor nem lehet majd eldugni már, hogy hogy is nézünk ki.... úgyhogy hajrá lányok, szépüljünk tovább!

4 megjegyzés:

  1. Ez annyira motiváló volt! És persze gratula az izmokhoz! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök neki :) és magamnak is - most folytatni is fogom, már van miért! Engem ugyanis mindig a csakazért is vitt előre az életben és tegnap beszélgettünk a párommal, arról is, h mindkettőnknek fogynunk kell és azt mondta, ugyanmár, nem leszel te már soha többet 50 kiló... mondom nem, elég nekem a 47 is... erre ő: lóf@ßt leszel te mégegyszer annyi.... hát most csakazért is!!!!!!!! Ma reggel már mondta, hogy ő akkor főz húslevest, mondom főzzél, magadnak meg a gyerekeknek, nekem nem kell belőle.... erre bevágta a durcit... hát nem érdekel, én idén strandolni megyek, megfiatalodva, csinin, karcsún, izmosan.... ő meg gömbölyödjön csak tovább ;)))))

    VálaszTörlés
  3. hajrá, ügyes vagy! de ez olyan rossz lehet, hogy a párod ennyire nem hisz benne, hogy sikerülhet. bár esetdben van pozitív oldala is, legalább motivál! :)

    VálaszTörlés
  4. Na, ja... szerintem nem is annyira rosszindulatból mondta amit mondott, volt jóval régebben egy csaja, aki betegesen lefogyott, majd később meg is halt, bár nem emiatt, de gondolom azért ez nyomott hagyott a lelkén - meg azért már második éve nézegeti, hogy lelkesen le akarok fogyni... ;DDDD
    De azért akkor is rosszul esett és engem most igenis motivál - meg sz@rul is érzem magam a bőrömben így, ahogy most vagyok és ezt kisugárzom a környezetemre is sajnos - állandóan kaffogok, rosszkedvű és fáradt, agyonhajszolt és nyúzott vagyok... úgyhogy van min változtatnom és ehhez az alapkő a fogyás meg a feszesedés ami pedig csak a mozgásból és az evésből jön...
    Veled mizus?

    VálaszTörlés