2012. március 11., vasárnap

Még kitartok!

Büszke vagyok magamra, mert egész héten kitartottam a tervezett tornám mellett, méredzkedtem is, centiben fogytam, viszont súlyra több lettem!!! Ááááááááááááááá!!!! Ez most vajon csak izomtöbblet?! Nem tudom, de marhára bánt a dolog, mert nálam amúgy sem megy nagyon a súlycsökkentés....
Vékony akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pl. mint ő:

4 megjegyzés:

  1. Kitartás ChiliGirl!
    Időnként a mérleget el kell felejteni,s a centikben bízni!! Csak így tovább, ha a centi kevesebbet mutat, az már eredmény, ezt soha ne felejtsd el!EREDMÉNY!!!!!!
    Ez a lényeg!!! Csak így tovább, s eléred céljaidat!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kismazsi! Köszi a biztatást! Kedves tőled :) Tegnap megint megmértem magam és hát centiben tényleg fogyatkoztam megint, bár kilóban csak egy picikét kb. 1 kilót, de rákerestem és most centire vékonyabb vagyok, mint két hónapja két kilóval kevesebbel :) ez tényleg eredmény azért :) legalább valami :) Meglátod, nálad is javulni fog a helyzet!!! Néha én is úgy érzem, hogy minden a fejemre dől és az egész világ ellenem esküdött, de majdcsak lesz ez jobb is :)

      Törlés
  2. Ne haragudj, hogy kommentet írok, de nem találtam e-mailes elérhetőséget. Úgyhogy gyorsan a lényegre is térek :)
    Indítottunk egy játékot, hogy minél több blogot ismerhessek/ismerhessen meg a nagyvilág. Ha úgy érzed, hogy van kit nevezned, ne tartsd magadban, illetve bátran biztasd olvasóidat, hogy nevezzenek téged.

    http://egeszsegblogok.blogspot.com/

    A nyeremények ugyan budapestinek látszanak, de lehet alkudozni ebben a témában, főleg jelenlegi online világunkban.

    Nevezz és biztass nevezésre másokat is, kérlek, terjeszd, terjesszétek a játék hírét!

    VálaszTörlés
  3. Szia Chili! Egy biztos, az izom sokkal nehezebb, mint a zsír, ezért tűnik úgy, hogy a centi jóval kevesebbet mutat a mérleg viszont könnyebb. Csatlakozom az előttem szóló kismazsihoz! Felejtsd el a mérleget :-)Egy dolgot megtanultam: amikor az ember lánya intenzív testmozgással kíván fogyni, akkor tüntesse el a fürdőszobai rémet, úgy, hogy sose találja meg! ;-)
    Sok sikert!

    VálaszTörlés